21.5.07

Starcraft 2

Κι όμως το καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής όλων των εποχών δεν πέθανε! Η Blizzard ανακοίνωσε μετά από πολλά χρόνια αναμονής και αγωνίας την επιστροφή του θρυλικού Starcraft! Το storyline του Starcraft 2 θα διαδέχεται χρονικά τα γεγονότα του Starcraft και σε συνδυασμό με την καινούργια 3D μηχανή που θα χρησιμοποιεί αναμένεται να κάνει μεγάλο πάταγο! Η Blizzard προς το παρόν δεν έχει μπει σε λεπτομέρειες αφού το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δημιουργίας!

Για να πάρετε μία πρώτη γεύση για το τι περιμένουμε, ορίστε δύο official βιντεάκια, το πρώτο με το cinematic του Starcraft 2, το οποίο παρουσιάζει τον καινούργιο ήρωα Tychus Findlay και το δεύτερο ένα trailer με artwork και λίγο gameplay!




CINEMATIC TRAILER





ARTWORK TRAILER


Κι όπως λέει κι ο
Tychus... HELL, IT'S ABOUT TIME!


Share/Save/Bookmark

5.5.07

[Review] Gungrave

"To love is to protect. Το protect is not to betray....."



Παιδί της μοναδικής Madhouse (Death Note, Trigun, Monster, Ninja Scroll) και με τον Toshiyuki Tsuru στον ρόλο του director (Cowboy Bebop, Naruto, Serial Experiments Lain), το Gungrave είναι ο απόλυτος συνδυασμός sci-fi, action, drama και horror anime! Αρκετά ενδιαφέρον, είναι και το γεγονός ότι το Gungrave, είναι βασισμένο στο ομώνυμο video game της Sega και τους χαρακτήρες του Yasuhiro Nightow, το οποίο είχε κυκλοφορήσει για το PlayStation2 το 2002, και όχι σε κάποιο manga ή novel όπως είναι τα anime στην πλειοψηφία τους.


Με ένα σενάριο καταπληκτικό, με χαρακτήρες αινιγματικούς και με ένα storyline βασισμένο στα πιο σημαντικά πράγματα ζωής... την δύναμη της φιλίας, την δύναμη της αγάπης αλλά και την δίψα για εξουσία και δύναμη, αυτό το anime είναι σίγουρο πως δεν θα περάσει απαρατήρητο!




Σε μια αφιλόξενη πόλη, ο Brandon, ένας ήσυχος και ευγενικός νεαρός, και ο αδερφικός του φίλος Harry, ένας πανέξυπνος και φιλόδοξος τύπος, θα δημιουργήσουν μια συμμορία με σκοπό να επιζήσουν σε μία πόλη στην οποία οι ληστείες, ο τζόγος, οι παρανομίες και ο θάνατος είναι κάτι το καθημερινό και συνηθισμένο. Σε μια αφιλόξενη πόλη, όπου η ζωή και ο θάνατος είναι οι δύο πλευρές ενός νομίσματος, γιατί πολύ απλά ο καθένας μπορεί να πάρει ζωή και ο καθένας μπορεί να δώσει θάνατο. Ακριβώς σαν την βροχή, πέφτει στον καθένα μας χωρίς διακρίσεις.


Μετά από μια σειρά άσχημων γεγονότων, ο Brandon θα ακολουθήσει τον φιλόδοξο φίλο του Harry και θα εισχωρήσουν στην Μαφία, στην κυρίαρχη Οργάνωση όλης της περιοχής, την Millenion. Με την φιλοδοξία να ανέβουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στην σκάλα της εξουσίας και να αποκτήσουν την δύναμη που θα τους χάριζε την "ελευθερία" που πάντα αναζητούσαν, ο Harry κι ο Brandon θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τον σκοπό τους! ...τα πάντα;


Ορκισμένοι πλέον στον απαράβατο κώδικα αφοσίωσης της Οργάνωσης, τον "Code of Iron", ο Harry θα κάνει ότι περνάει απ' το χέρι του για να αποκτήσει την απόλυτη εξουσία που αναζητούσε και ο Brandon θα βρεθεί αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του. Ποιο έχει την μεγαλύτερη αξία ανάμεσα στην μεγάλη του αγάπη, τον καλύτερο του φίλο και την αφοσίωση του προς την Οργάνωση;





Το Gungrave αποτελείται από 26 επεισόδια (TV Series) τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το site της AnimeClipse και πιο συγκεκριμένα από εδώ!


Να προσθέσω συνοπτικά κάποια καινούργια πράγματα που βρήκα για το Gungrave:

* Ο Brandon Heat είναι βασισμένος στον Brandon Lee (ηθοποιό του The Crow και υιό του Bruce Lee)
* O Big Daddy είναι βασισμένος στον Al Pacino (όταν έπαιζε τον Michael Carleone στο The Godfather Part III).
* Στο 5ο επεισόδιο, στην τηλεόραση στο γραφείο που δουλεύει ο Brandon, προβάλεται κάποιος αγώνας με περίεργα στρουθοκαμηλοειδή πλάσματα. Αυτά είναι στην πραγματικότητα Tomases, πλάσματα τα οποία ιππεύανε η Meryl και η Milly στο Trigun, το προηγούμενο project της Madhouse!



Γίνεται η φιλία να ξεπεράσει την φιλοδοξία; Γίνεται η φιλοδοξία να ξεπεράσει την αγάπη; Γίνεται η φιλία να μπει εμπόδιο στην αφοσίωση; Τι σημαίνει ν' αγαπάς; Τι σημαίνει να προστατεύεις και πόσο εύκολο είναι; Ποιος μπορεί να κρίνει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος; Αυτά είναι μερικά από τα μεγάλα ερωτήματα που περιμένουν να απαντηθούν σε αυτό το μοναδικό anime, το οποίο πραγματικά
αξίζει το κάθε λεπτό του χρόνου που θα του χαρίσετε!!

Get it from Animeclipse!


Share/Save/Bookmark