14.4.07

[Review] Warcraft: The Sunwell Trilogy

Όταν το 2005 είχα ακούσει για την μελλοντική δημιουργία του Warcraft: The Sunwell Trilogy με είχε πιάσει ένα ρίγος και μία επιθυμία, να το πάρω στα χέρια μου όσο πιο γρήγορα γίνεται! Επιτέλους μετά από 2 χρόνια η τριλογία ολοκληρώνεται! Η best seller game σειρά όλων των εποχών πήρε σάρκα και οστά από τον διάσημο Κορεάτη mangaka, Jae-Hwan-Kim, δημιουργό του King of Hell.

Humans, Dwarves, Night Elves, Orcs, Abominions, Trolls, Undeads, Dragons, Paladins, Warriors, Knights, Hunters, Magic, Heroes, Legend, Warcraft....


"Warcraft: The Sunwell Trilogy". Ο νεαρός Kalec, της οικογένειας των μπλε δράκων, στέλνεται στο Eastern Kingdom στο νότιο Azeroth και παίρνει ανθρώπινη μορφή για να ερευνήσει μία μυστηριώδη δύναμη. Στο δρόμο του θα συναντήσει περίεργους και απρόσμενους συμμάχους αλλά και ύπουλους εχθρούς. Ο κοινός τους στόχος, το Sunwell. Η πηγή της δύναμης, της μαγείας και της αθανασίας των Night Elves... Νομίζω πως ότι παραπάνω πω, θα είναι απλά spoiler για αυτό το καταπληκτικό manga! Το manga αποτελείται από 3 volumes των 200 σελίδων περίπου και κυκλοφορεί ολοκληρωμένο από την Tokyopop.


Το Warcraft: The Sunwell Trilogy δεν απευθύνεται μόνο στους φίλους του Warcraft αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο θέλει να μπει μέσα στον μαγικό του κόσμο καθώς στην αρχή του volume 1: "Dragon Hunt", περιλαμβάνεται οκτασέλιδη αναφορά στην Ιστορία του Warcraft, από την αρχή της δημιουργίας των κόσμων από τους Τιτάνες και το Πάνθεον μέχρι και την μεταμόρφωση του Arthas στον αθάνατο και παντοδύναμο Lich King!
Μία MUST σειρά για όλους τους φίλους του Warcraft!

Υ.Γ. Με την ευκαιρία του post θα ξεκινήσω και ένα label manga.


Share/Save/Bookmark

4 comments:

sunday said...

XAXAXA!!! Και εκει που λεγαμε με το Ναριτα στο msn για την αργοπορία του ποστ έσκασε η βόμβα. χαχαχα. Με μιμείσαι στην ανακοίνωση δημιουργίας Label. Διαμαρτύρομαι εντόνως. LOL.

BushidoCougar said...

Ώστε έτσι πουλάκια μου! Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!
Υ.Γ. Τι θα έλεγες να σου δίνω ένα μηνιάτικο για το franchise? :)

alex.00 said...

Cougar η ατακα σου μου θυμιζει Χλαπατσα απο τις Ελλαδος τα Παιδια ή κανω λαθος? Καλα με Warcraft εχω να ασχοληθω το λιγοτερο 2 χρονια...οπως και με καθε αλλο παιχνιδι δηλαδη...
Το sunwell trilogy ειναι μανγκα η εγχειριδιο τυπου Dungeons and Dragons?

BushidoCougar said...

Χεχε, ναι από Χλαπάτσα! :)
Το Sunwell Trilogy είναι manga! Δηλαδή έχει σχέδιο και σενάριο βασισμένο στο Warcraft! Δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια, το μόνο τους κοινό είναι ότι βασίζεται στην ιστορία του, είναι από εκεί εμπνευσμένο δηλαδή!